Train-de-trainerbijeenkomst: ‘Een levende tuin maak je zelf’

Heb jij groene vingers en zit jij vaak in je tuin te wroeten?  Vind je het leuk om andere tuinbezitters te helpen met het vergroenen en diervriendelijker maken van hun tuin? Doe dan mee aan de train-de-trainer bijeenkomst en leer hoe je zelf je kennis kunt delen.

Waarom meedoen en je kennis delen?
Het vergroenen van je buurt is niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor de biodiversiteit. De biodiversiteit staat namelijk onder druk en dat heeft grote gevolgen voor het leven op aarde, de landbouw, natuur en de stad. Wij dromen van natuur dichtbij voor alle inwoners van Flevoland. En dat creëren we met z’n allen.

Wat bieden wij jou tijdens train-de-trainer
Tijdens de train-de-trainersbijeenkomst leer je alles wat je moet weten om de workshop Een levende tuin maak je zelf’ in jouw buurt, gemeente of regio zelf te organiseren en te geven. Van het werven van deelnemers tot een uitgewerkt lesplan. Daarbij bieden wij jou alle materialen die je nodig hebt. Kant-en-klaar voor jou beschikbaar. Jij krijgt van ons een tuiny bloeipakket met 13 inheemse en biologische planten. Deze zorgen voor een lange bloeiboog van het voorjaar tot het najaar. Dit onvang je inclusief een bloeiboog samen twv 89,95. Het pakket is voor in je eigen tuin, zodat je ook in vanuit de praktijk je kennis kan delen.

Met de workshop ‘een levende tuin’ leren bewoners op een praktische en inspirerende manier hoe zij hun tuin groener, natuurlijker en diervriendelijker maken. De workshop is ontwikkeld voor Flevolanders die misschien wel meer groen willen, maar geen of weinig tuinervaring hebben. Ze gaan met veel ideeën voor je eigen tuin naar huis en je leert mensen in de buurt kennen die ook willen vergroenen. Mede dankzij jouw kennis en enthousiasme!

Zet die groene golf in!

Wat? Train-de-trainer bijeenkomst: ‘Een levende tuin maak je zelf’

Voor wie? Groene bewoners uit de provincie Flevoland  met basiskennis over tuininrichting en tuinplanten. En je vindt het leuk vinden om anderen te adviseren en te inspireren ook hun tuin te vergroenen.

Wanneer? Maandag 22 mei 2023, van 19.30 tot 22.00 uur, Internationale dag van de biodiversiteit

Waar? Geef bij het aanmelden je voorkeur door voor: het Koekoeksnest in Emmeloord of het Ontmoetingspark Buiten in Dronten.  Locatie is afhankelijk van voorkeur deelnemers.

 

Aanmelden train-de-trainer

 

Train-de-trainerbijeenkomst Levende tuin

Naam(Vereist)
Welke locatie heeft jouw voorkeur?(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
IVN verwerkt je gegevens om je informatie over de cursus toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.

  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina