Jongeren Adviesbureau

IVN Flevoland gelooft dat jongeren met hun frisse blik en creatieve ideeën kunnen bijdragen aan oplossingen voor actuele vraagstukken van organisaties. Daarnaast zijn de jongeren van nu de generatie van de toekomst, het is daarom belangrijk om hun stem te laten horen.

Met het IVN Jongeren Adviesbureau denken jongeren mee met bedrijven en (overheids)organisaties over duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken.

Jongeren Adviesbureau

Jongeren Adviesbureau's in 2023

Biodiversiteit

In 2023 organiseert IVN Flevoland een Jongeren Adviesbureau over Biodiversiteit.

Eerste Klimaatmarkt in Lelystad op 29 oktober

Klimaatadaptatie

In 2023 organiseert IVN Flevoland een Jongeren Adviesbureau over Klimaatadaptatie.

IVN Jongeren Adviesbureau Scholier zoekt Waarde 2.0

In het kader van het kennisprogramma Duurzaam Door adviseerden leerlingen van Flevolandse Technasium scholen in om ondernemers en gemeenten te adviseren over duurzaamheidsvraagstukken en lokale dilemma’s.

Honderdtachtig Flevolandse leerlingen van de Technasium scholen adviseerden provincie Flevoland, Waterschap Zuiderzeeland en de gemeenten Almere, Lelystad en Zeewolde over het omgaan met bedrijfsrestromen. Benieuwd wat de leerlingen hen adviseerden? Lees meer. Lees ook dit artikel in de Flevopower over dit bijzondere IVN Jongeren Adviesbureau traject.

JAB

Heb je als organisatie een vraagstuk waarbij je de input van jongeren kunt gebruiken? Of heb je als school leerlingen die interesse hebben om mee te denken over thema’s zoals energie, voedsel en circulaire economie? Neem contact op met projectleider Inge Beukema.