Zuidlaren
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag03nov201810:00

Natuurwerkdag

Dit jaar kunnen we op twee plaatsen de handen uit de mouwen steken: in de IVN vlinder- en insectentuin en bij het orchideeënveldje op het achterste parkeerterrein van de Prins Bernard hoeve. (de laatste locatie is onder voorbehoud).

Het werk in de vlinder- en insectentuin is vooral voor volwassenen. Het gaat om snoeiwerk zoals zagen, knippen, verwerken en georganiseerd opruimen.

 

De werkzaamheden op het achterste parkeerterrein van de PB-hoeve, waar meerdere orchideeën bloeien, betreft het verwijderen (zagen en knippen) van opslag van berken en ander struikgewas. Deze activiteit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.

Indien mogelijk eigen zaag, takkenschaar, heggenschaar en snoeischaar meenemen.

 

Opgave voor de activiteiten
in de Insecten- en Vlindertuin bij Ludo en Itty Oostendorp ( li.oostendorp@kpnmail.nl )  
en voor de PB-hoeve bij JanSiem Rus ( jsrus2013@gmail.com )

 

Algemene informatie

zaterdag 3 november 2018 - 10:00
Het werk in de vlinder- en insectentuin is vooral voor volwassenen. Het gaat om snoeiwerk zoals zagen, knippen, verwerken en georganiseerd opruimen. De werkzaamheden op het achterste parkeerterrein van de PB-hoeve, waar meerdere orchideeën bloeien, betreft het verwijderen van opslag van berken en ander struikgewas. Deze activiteit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. van 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: 
IVN Vlinder- en Insectentuin
Wilhelminalaan
9471 KN Zuidlaren
Nederland
Google Maps image