Jaarprogramma IVN Stein 2022

IVN Stein en de natuur

Stein 26 februari 2023

IVN en de natuur.

Beste natuurvriend, hoe geniet jij van de natuur? Bij IVN Stein kun je op verschillende manieren genieten.

Je kunt het meest genieten door onze heemtuin te bezoeken. Hier onderhouden wij heel veel inheemse planten en waan je je in een groot natuurgebied. Daarnaast bieden wij educatie aan door het organiseren van jeugdevenementen, waarbij de natuur de basis is. Ook organiseren wij iedere maand een dag-wandeling door de natuur en tussendoor korte wandelingen met een thema. Naast deze buitenactiviteiten kun je in ons NEC ook de natuur beleven door onze schelpen- en vogelexposities.

Als lid van onze vereniging begrijp je natuurlijk, dat er mensen nodig zijn om al deze activiteiten te organiseren en te onderhouden. Daarom vragen wij of jij als lid, af en toe tijd hebt om te helpen met een van deze activiteiten. Wij kunnen alle hulp gebruiken; koffiezetters, tuiniers, wandelaars, computernerds, bestuursleden, schoonmakers, schoffelaars, jeugdleiders, enz, enz.

Dus voel je je geroepen, aarzel niet en kom langs op dinsdag of zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur bij IVN Stein, Steinerbos 2a, Stein. Je bent van harte welkom.

Deel deze pagina