Merel Vogels

Cursus vogelzang IVN-Raalte van start in maart

Raalte 17 januari 2023

Merel

Foto: Joop Smit

Welke vogel zingt daar? IVN-Raalte organiseert vanaf half maart weer cursussen vogelzang. Tijdens de cursus leert u tijdens wandelingen in de natuur de zang van vogels en andere vogelgeluiden te herkennen.

De cursus duurt zes weken en is te volgen op de dinsdagochtend, woensdagochtend of vrijdagochtend. De vrijdag is speciaal gericht op beginners. De wandelingen zijn wekelijks van 08.30 uur tot ca. 10.00 uur op verschillende plekken in de omgeving van Raalte.

De kosten voor deze cursus zijn 10,00 euro voor leden van het IVN. Niet-leden betalen 20 euro. Voorafgaand aan de cursus wordt er een informatieavond gehouden op maandag 6 maart om 19.30 in het Annahuis te Raalte.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich opgeven per e-mail bij Ellen Kleinlangevelsloo, ellen@kwestievaninhoud.nl. Vermeld bij aanmelding eventuele voorkeur voor een dag en laat weten of u zichzelf als beginner of gevorderde beschouwt in het herkennen van vogelzang. Deelname is op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen tot het maximum aantal deelnemers (15 per groep) is bereikt. Voor meer informatie: 06-14380538.

Ontdek meer over

Deel deze pagina