Oldenzaal-Losser e.o.
Landschap
dinsdag19mrt2019

Opknapbeurt park Stakenkamp NL-Doet

Vele handen

Het regende op zaterdag 16 maart 2019 in het park Stakenkamp. Een beetje, een beetje meer en weer een beetje minder en dan weer eens wat meer. En toch komen er zelfs nog meer mensen dan zich hebben opgegeven naar de werkochtend om Park Stakenkamp een opknapbeurt te geven, dit keer in het kader van NL-Doet. Grote klasse!2019-03-16_Stakenkamp03

We waren met zo’n 30 mensen. En, zoals beloofd, er was voor iedereen wat te doen. Het snoeien van de hortensia’s, de paardenkastanje, de rozen. Het dichten van gaten langs het wandelpad en weer inzaaien van gras. Het verzamelen en verwijderen van afgevallen takken. “Het water zal stromen, het water zal tintelen, stralen.” Ja, de goot rond het Fun Court ligt er weer “schier bie”. Het zwerfafval werd verwijderd en er werden nog enkele vlinderstruikjes geplant. Jazeker, in de vlindertuin.

2019-03-16_Stakenkamp04De inwendige mens werd dankzij Impuls en Kansrijk Berghuizen geweldig goed verzorgd met nog een extra traktatie vanwege de welverdiende prijs die Kansrijk bij de ING-actie mocht ontvangen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige werkochtend. Nu waren wij het zonnetje in het park; volgende keer mag dat hemellichaam zelf wel weer schijnen.

Wilbert Kallenberg

Bekijk nog meer foto's!