Nijkerk
Landschap
Op
zondag19dec202110:00

Kerstwandeling

Kerstwandeling

 

Hulst, rode bessen

Zondagmorgen  19 december wordt het weer een speciale dag.

Er staat om 10.00 uur een mooie half cultuurhistorische/ half florateske winterse KERST wandeling (iets minder doorstap, ietsje meer excursie en vrolijkheid) op het programma.   

7,5 km door het prachtige landschap van landgoed Appel onder leiding van de o zo charismatische en bijna alleswetende wandelingleiders Gijs en Petra.

Maar...dat is nog niet alles... Na afloop staat op een speciale plek ook Gluhwein, Erwtensoep en Kerststol, verzorgd door CNZ, voor de wandelaars klaar. 

Dit is een half open plek dus in de buitenlucht. 

GluhweinBedoeling is natuurlijk wel dat je zoveel mogelijk op de fiets naar de startplek gaat of carpoolend.  

Dit keer zijn er wel kosten aan verbonden ivm de verrukkelijke zelfgemaakte IVN Erwtensoep, en de super gluhwein en stol.  Voor IVN Leden 3 euro en voor niet IVN leden 5,00 euro (indien ze direct IVN lid voor 30  euro worden, krijgen ze ter plekke een zeer toepasselijk cadeau)

Voor meer inlichtingen of opgave, stuur een email naar r.e.verhoef@gmail.com of een whatsappje naar 06 50743818.

Als je je opgeeft, krijg je de exacte startlocatie/verzamelpunt te horen. 

Voor hen die slecht ter been zijn maar toch ietsje mee willen genieten...   ja...die vallen dit keer niet buiten de boot. 

Geef even aan dat je enkel voor de erwtensoep, gluhwein en kerststol komt, dan regelen we wat.  Voor mensen buiten Nijkerk,  vanaf station Nijkerk zal om half 10 op verzoek vervoer naar startlocatie aanwezig zijn. 

in verband met ieders gezondheid en ivm beperkende voorwaarden door Covid maatregelen wordt de groep bij te grote aanmelding opgedeeld in twee groepen.  En wij proberen de 1,5 meter afstand onderling (voor zover niet uit dezelfde bubbel) te waarborgen.

Petra, Gijs en Ruud
WinterKerstWandeling IVN

Algemene informatie

woensdag 8 december 2021 - 15:22