Bibliotheek

Bibliotheek IVN Bernheze in  bestuurskamer  CC Servaes  (1e verdieping)

 

Sinds de verhuizing is een groot deel van onze boeken opgeruimd. We hebben er nu nog in totaal 216. Deze boeken zijn - nadat ze eerder op de zolder stonden - verhuisd naar de bestuurskamer van onze afdeling op de 1e verdieping.

Daar hebben we onze 2 houten legkasten weer in gebruik kunnen nemen. De boeken zijn geregistreerd en staan op hoofdnummer en sub/rubrieknummer. (op de band aangegeven).

Aan de hand daarvan hebben ze ook een eigen kleur (zie categorie boeken). Zo kun je ze beter in de kast terug vinden..

De meeste boeken krijgen we van diverse instanties. Een enkele keer kopen we een exemplaar (mede op advies van één van onze leden).

                                                        Uitleen

_____________________________________________________________________________

In ieder boek zit voorin (kaft) een kaartje met de titel van het boek. Bij het uitlenen wordt dit kaartje in een uitleenbakje in de kast gelegd. Op dat kaartje wordt je naam en de datum van uitleen vastgelegd.

Vul online in welke boeken u wilt lenen. Klik hier

Of download hier de lijst met boeken

Als je een boek wilt lenen - maximaal voor 1 maand - kun je me bellen Telefoon: 0413-292387 of een e-mail sturen via: E-mail . Dan zorg ik dat het beneden bij de bar van CC Servaes klaar ligt (er komt dan je naam bij te liggen). Als het boek klaarligt, ontvang je een e-mail of telefoontje van mij. Dan kun je het ophalen bij:

Cultureel Centrum Servaes 
Raadhuisplein 24
5473GC Heeswijk-Dinther
Telefoon : 0413-294077 
Email algemeen : info@ccservaes.nl

Met vriendelijke groet,

Peter Kriele   
Telefoon: 0413-292387   E-mail