Buitenkids

Nieuwe groep voor jeugdactiviteiten– meld je alvast aan voor de activiteiten.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zich bij IVN Bernheze opgeven voor de groep ‘Buitenkids Bernheze’. Activiteiten zullen in 2 aparte leeftijdscategorieën worden georganiseerd. Kinderen vanaf 6 jaar en ouder en kinderen van 4 en 5 jaar. Je kan je voor de nieuwsbrief aanmelden via de website van IVN Bernheze (aanmelden-buitenkids ) , of via de mail: buitenkids@ivn-bernheze.nl of telefonisch: 06-21-48-14-14 (Wibet Eshuis). We registreren dan naam, telefoonnummer en mailadres van de ouders, naam en leeftijd van de kinderen.

 

Zondag 29 januari hielden we onze eerste geslaagde boswandeling met kinderen in de winterse bossen. Daaruit bleek dat kinderen jonger dan 6 jaar niet altijd alleen met een groep mee kunnen. Daarom zullen we vanaf nu bij voldoende deelnemers in 2 aparte groepen er op uitgaan. Kinderen jonger dan 6 jaar worden begeleid door één van hun ouders, kinderen ouder dan 6 jaar gaan als echte bikkels mee onder leiding van de IVN jeugdnatuurgidsen.

Wat gaat de werkgroep Buitenkids doen dit jaar?

Onze groep bestaat uit 7 enthousiaste IVN-ers. Een aantal van hen gaat dit jaar de regionale opleiding tot jeugdnatuurgids volgen, die wij samen met IVN Oss, Uden en Veghel mede organiseren.

Dit jaar zullen wij onze activiteiten dan ook enigszins beperken. Het programma ziet er nu als volgt uit:

Bij alle activiteiten is de toegang gratis. Iedere activiteit zullen we van te voren ook aankondigen via de lokale media. Als je je kind nu alvast aanmeldt, dan sturen we ruim van te voren via de mail een uitnodiging voor de activiteit. Je kan dan besluiten of je kind hieraan wel of niet kan meenemen. Het aantal deelnemers is per groep beperkt tot ca 20 kinderen.

Wil je meer informatie?

Bel dan even met Wibet Eshuis, tel 06-21-48-14-14.

Aanmelden buitenkids