Aanmelden Buitenkids

Hier kunt u zich opgeven voor deelname aan de groep Buitenkids. We organiseren periodiek een activiteit voor kinderen van 4 jaar tot 12 jaar. Vaak trekken we er op uit en gaan we de natuur verkennen en beleven. De activiteiten staan onder leiding van Natuurgidsen van IVN. Zij zijn ervaren in het begeleiden van kinderen van 4 jaar tot 12 jaar. De gidsen hebben daar een opleiding voor gevolgd: Jeugdnatuurgids.

Meestal gaan wij op pad met de kinderen, zonder deelname van de ouders. Wanneer kinderen jonger zijn dan 6 jaar, dus 4 tot 6 jaar, dan organiseren we een afzonderlijke activiteit. Daarbij is het mogelijk dat een ouder meedoet. Dat is afhankelijk van de soort activiteit.

Als u zich hier aanmeldt dan worden uw gegevens opgenomen in de groep Buitenkids. We zenden dan periodiek een speciale Nieuwsbrief naar uw e-mailadres. Ook wordt iedere activiteit gepubliceerd in de Mooi Bernheze Krant en op de website van IVN Bernheze.

aanmelden buitenkids

Aanmelden van kinderen om mee te doen met Buitenkids

Naam(Vereist)
Vul hier de naam in van het kind dat lid wil worden van Buitenkids.
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)
Vul het emailadres van de ouder van het kind
Graag het telefoonnummer van de ouder van het kind. Dit nummer gebruiken we eventueel wanneer we met de buitenkids op pad zijn. Graag een telefoonnummer waarmee de ouder gedurende de activiteit bereikbaar is.