Fotowerkgroep

De IVN afdeling Barneveld kent een actieve werkgroep natuurfotografie met een bijeenkomst op iedere 2e maandagavond van de maand. Deze gezellige en leerzame avonden worden gehouden bij IVN, Stationsweg 2 C Barneveld. Dit is achter het kasteel op het Schaffelaars Erf op de 1e verdieping.

Elk lid mag 6 foto’s inzenden, deze worden beoordeeld en hieruit wordt dan de foto van de maand gekozen en wordt vervolgens die week in de Barneveldse Krant geplaatst. Tevens worden de 5 mooiste foto’s op onze Facebook pagina gezet.

Ook hebben we een expositie die het jaar rond op diverse plaatsen wordt tentoongesteld. Aan het begin van het jaar wordt het thema gekozen voor het volgende jaar, in oktober worden hiervoor de beelden ingezonden en de foto’s voor expositie gekozen.

Tevens organiseert de fotowerkgroep regelmatig een excursie op een doordeweekse avond in de zomermaanden en in de winter op de zaterdagochtend. De excursies blijven over het algemeen in de regio en kennen een verscheidenheid aan bestemmingen. De tijdens de excursie gemaakte beelden worden op de clubavonden besproken.

De fotowerkgroep bestaat uit leden uit de regio Barneveld van alle leeftijden met camera,s variërend van een digitale compact camera tot apparaten van duizenden euro,s met losse lenzen en toebehoren. Binnen de werkgroep is uiteenlopende expertise aanwezig, zodat de diverse fotografietechnieken de aandacht krijgen.

Is uw aandacht getrokken?

Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie: Alie van den Brandhof  06-30815032  aliebrandhof@me.com