Fotowerkgroep

Het IVN afdeling Barneveld kent een actieve werkgroep natuurfotografie met maandelijkse clubavonden op iedere eerste maandag van de nieuwe maand. Tijdens deze gezellige en leerzame avonden welke gehouden worden in het Biologisch Centrum Barneveld aan de Churchillstraat 68 wordt het werk van de leden bekeken en beoordeeld.

Tevens organiseert de fotowerkgroep twaalf keer per jaar een excursie op de zaterdagochtend. De excursies blijven over het algemeen in de regio en kennen een verscheidenheid aan bestemmingen. De tijdens de excursies gemaakte beelden worden op de clubavonden besproken.

Eén maal per jaar staat er een meerdaagse excursie op het programma. Deze excursie met één of meerder overnachtingen staat garant voor veel leerzame en gezellige momenten!

De fotowerkgroep bestaat uit leden uit de regio Barneveld van alle leeftijden met camera’s variërend van een digitale compact camera tot apparaten van duizenden euro’s met losse lenzen en toebehoren. Binnen de werkgroep is uiteenlopende expertise aanwezig, zodat diverse fotografietechnieken aandacht krijgen.

 

Is uw aandacht getrokken?

Bel of mail Aukje Ploeg vrijblijvend voor meer informatie via 06 – 30 03 16 84.