IVN Asten-Someren

IVN-afdeling Asten-Someren bevordert een duurzame samenleving door het laten beleven van natuur, milieu, landschap en leefomgeving. Wij nodigen iedereen, jong en oud, van harte uit om vrijblijvend mee te gaan met onze activiteiten. Of word lid en sluit je aan bij één van onze werkgroepen.

Ons aanbod

Naast de activiteiten biedt IVN Asten-Someren nog meer. Bijvoorbeeld activiteiten met een thema of voor een aparte doelgroep, cursussen of landschapsonderhoud.

Vind je het leuk of zinvol om mee te helpen bij het organiseren van deze activiteiten? Word IVN-lid en meld je aan voor één van de werkgroepen of projecten. Kijk ook eens bij de vacatures.

Algemene informatie

Bezoeksadres Ostaderstraat 30, 5721 WC Asten
Postadres Postbus 126, AC Asten
Email info@ivnastensomeren.nl
Bankrekening NL41 RABO 0103615784
K.v.k. nummer 40238439
RSIN / fiscaal nr. 806179016

Voor informatie of vragen over IVN-afdeling Asten-Someren, mail naar pr@ivnastensomeren.nl.

Voor specifieke adressen over activiteiten of werkgroepen verwijzen wij u graag naar de pagina activiteiten of de pagina van de werkgroep.

Volg ons ook op Facebook.

Lid worden?

Kijk even op ‘Lid worden van IVN Asten-Someren‘.

ANBI registratie

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. Het kan een goed doel zijn, een kerk of organisatie met een bepaalde levensbeschouwing. Het kan ook een culturele of een wetenschappelijke instelling zijn. Een organisatie met een ANBI-status is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse giften via de giftenaftrek als via periodieke giften.

Een ANBI moet 90 procent van haar inzet richten op het algemeen belang. Ze mag niet bedoeld zijn om winst te maken en moet voldoen aan de eisen van integriteit. De leiding of het bestuur mag niet over het vermogen beslissen alsof het privévermogen is. Een ANBI mag ook niet teveel vermogen hebben. Voor onkostenvergoedingen zijn er strikte regels. En een beleidsplan is verplicht. Kosten en bestedingen moeten redelijk in evenwicht zijn.

Om de voorwaarden voor onze vereniging nader toe te lichten is een ANBI document opgesteld, welke onderstaand is te downloaden.

ANBI documentatie

Privacy

Hoe wij omgaan met vertrouwelijke gegevens leest U hier.