Wandeling aanvragen

U kunt ook een wandeling aanvragen. Een natuurgids gaat dan met u en uw groep op pad. We hebben een aantal standaard thema’s. Maar het programma wordt altijd samen met u vastgesteld. Waar wilt u heen of beter wat wilt u graag zien? Wilt u wandelen of met de fiets?

Enkele gebieden:

– De Berken
– Strabrechtse heide / Beuven
– De Ommetjes Asten/Someren
– Het Keelven
– Oetert / Vloeten
– De Pan
– Kapellerput
– De Groote Peel
– Herbertusbossen

Verschillende thema’s:

– natuur en historie in Asten
– natuur en historie in Someren
– paddenstoelen (seizoens afhankelijk)
– ….

Wij nemen u graag mee op een wandeling door de natuur rondom Asten en Someren. Onderweg laten we u genieten van vogelzang, vertellen we meer over het landschap. We vinden het leuk om onze natuurkennis te delen, zodat uw wandeling door de natuur meer wordt dan een tochtje langs een verzameling bomen.

De tarieven per gids ( max. 10 personen ) zijn € 45,00 per activiteit. Per extra gids (ofwel 10 personen) rekenen wij een bedrag van € 15,00.

Wij verzoeken u een wandeling minimaal 14 dagen van te voren aan te vragen.

Voor meer informatie en boekingen kunt U contact opnemen met:

Mevrouw M. van van Heugten 0493 – 560 399 email

Ook organiseren wij met enige regelmaat op zondag wandelingen. Deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Afhankelijk van het thema gaat speciaal voor de kinderen een aparte gids mee. Onder de kop activiteiten en in de nieuwsbrief vind u het programma voor de komende periode. De wandelingen worden ook aangekondigd in de plaatselijke huis- aan huisbladen.