Werkgroep Natuurfotografie

De Natuurfotowerkgroep is begin 2022 nieuw leven ingeblazen.

De doelstelling van de Natuurfotowerkgroep is om een aantal keer per jaar op stap te gaan om de natuur in allerlei aspekten te fotograferen. Hierbij moet gedacht worden aan macrofotografie van b.v. paddestoelen en insekten, of stinsenplanten in het voorjaar en landschapsfotografie. Op dit moment heeft de werkgroep 15 active deelnemers.

Een enquête werd gehouden waarin belangstellenden voor de werkgroep konden aangeven waar de interesses naar uitgaan en wat mooie plekjes zijn om naartoe te gaan. Dit bleek heel gevarieerd te zijn met aandacht voor vogels, macrofotografie, natuur en landschap, maar ook b.v. astrofotografie, wel het liefst in de buurt van Assen. Een ander aspekt is natuurlijk dat het leuk is om samen op stap te gaan, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Deelnemen aan de natuurfotowerkgroep geeft je de gelegenheid om naar mooie plekken te gaan die je misschien anders niet eerder bezocht hebt.

Excursies worden georganiseerd door de leden van de werkgroep.  Voor het komende jaar staan al vijf activiteiten op het programma.

U bent van harte welkom om bij deze werkgroep aan te sluiten. Stuur dan een mailtje naar de werkgroep via dit adres.