Overig

IVN Natuurgids worden?

Apeldoorn 5 januari 2024

Op 14 maart start er weer een nieuwe groep cursisten. Heb jij ook interesse om natuurgids te worden? Meld je dan aan via de website. Op dit moment is er een wachtlijst, maar aangezien er altijd wel wat afvallers zijn is het zeker de moeite waard om je aan te melden. Later dit jaar is er weer een startmoment.

NGO-1 is een flexibele opleiding. Je verdiept je natuurkennis en kennis van de Veluwe door deel te nemen aan een aantal verplichte cursussen waarvoor je je apart inschrijft. Daarnaast zijn er in het eerste jaar 4 groepsbijeenkomsten samen met je medecursisten.
Afhankelijk van je eigen tempo kun je NGO-1 in 1 tot 3 jaar doorlopen. Het vervolg is NGO-2 en na afloop van dit tweede deel ontvang je het officiële diploma IVN Natuurgids. Het doel van de opleiding is mensen opleiden van natuurliefhebber tot echte kenner. Daarnaast is het streven dat de nieuwe gidsen actief worden bij het organiseren van educatieve activiteiten binnen IVN Apeldoorn. Heb jij zin in deze uitdaging? Lees er meer over op de website en meld je aan.

>> Meer informatie over de NGO

Ontdek meer over

Deel deze pagina