Planning activiteiten

Reserveren ruimtes

Organiseer je een activiteit en heb je De Arc of het Leslokaal nodig kijk dan even hier of De Arc of het leslokaal beschikbaar is.
Stuur daarna een mailtje naar Hans Seijlhouwer, secretaris, om de agenda bij te werken en af te stemmen met de beheerder van het leslokaal.

Als lid van het IVN Amstelveen kan je meedoen met werkgroep activiteiten. Wanneer die plaatsvinden vind je in onderstaand overzicht. Wil je meer weten over een werkgroep kijkje bij de werkgroepen en neem contact op met een van de coördinatoren.

Werkgroep 

Datum activiteit(en) 

Bomenwerkgroep
Coördinator:                  Jeanine Brederoo
De werkgroep komt elke 4e dinsdag van de maand bij elkaar en de zaterdag daarop is er een excursie. Heb je vragen mail Jeanine Brederoo.
De Groene Zegge
Coördinator:
Hetty Kok
De aanleverdata voor kopij in 2022 zijn 10 februari, 10 mei, 10 augustus en 10 november. Wanneer de redactie bij elkaar komt wordt in onderling overleg bepaald.
Copy kan gemaild worden naar Hetty Kok.
Fotowerkgroep
Coördinator:                    Saskia Persoon
Programma tweede helft van 2022-2023
Agenda Fotowerkgroep 2022-2023 (2)
Insectenwerkgroep
Coördinator:
Els Poel
De werkgroep heeft een variabele planning.
Heb je vragen mail Els Poel even.
IVN Kraam
Coördinator:
Bas ten Asbroek
Deze werkgroep kent geen jaarplanning.
Paddenstoelenwerkgroep
Coördinator:
Henk Breij
Hou de website in de gaten.
Plantenwerkgroep
Coördinator:
Henk Glas
De plantenwerkgroep maakt aan het begin van elk jaar de jaarplannen bekend. Agenda plantenwerkgroep 2023
Vogelwerkgroep
Coördinator:
Marleen Andriessen
De werkgroep komt elke derde dinsdag van de maand om 19.30 uur bijeen in De Arc. Met uitzondering van juli en augustus. De zaterdag daarop gaan ze op excursie.  Verzameld wordt op de carpoolstrook aan de burgemeester Broersweg.
Weidevogelbescherming
Coördinator:
Aad van Paassen
Begin maart is er een startavond voor alle weidevogelbeschermers. Daarna begint het veldwerk tot half juni. De subgroepjes plannen zelf wanneer ze naar het land in gaan. Rond begin juli sluiten we het seizoen gezamenlijk af met een blik op de resultaten én een barbecue. Wil je ook actief worden, stuur dan een mailtje naar de coördinator.

 

Werkgroep rondleidingen
Coördinator:
Henk Breij
De werkgroep komt één keer per jaar, in september, bij elkaar voor het maken van de planning voor het nieuwe jaar. Wanneer de rondleidingen zijn staat bij Activiteiten op deze website.
De zaterdag voor de echte rondleiding is er een vóórrondleiding. Deze start om 10.00 uur. Leden die geen gids zijn kunnen dan ook meelopen.
Coördinatoren overleg Dit is het contact moment van het Bestuur met de coördinatoren van de werkgroepen. Het vindt plaats in De Arc.