Biodiversiteit

Biodiversiteit

Alphen aan den Rijn 26 januari 2024

Biodiversiteit is een thema dat, met het klimaat, energie en duurzaamheid, deel uitmaakt van de brede problematiek waarmee wij steeds meer worden geconfronteerd. Het is ook een onderwerp dat, niet in de laatste plaats op lokaal en regionaal niveau, brede belangstelling geniet. Een thema ook, dat bij uitstek geschikt is voor de agenda van een volksuniversiteit zoals de onze.

Van 29 februari t/m 4 april organiseert de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) een lezingencyclus over Biodiversiteit. In deze cyclus wordt het veelomvattende begrip biodiversiteit van alle kanten belicht door een keur aan sprekers, afkomstig van organisaties zoals Naturalis, Ministerie van LNV, het Groene Hart, ARK Natuurontwikkeling, Groene Cirkels en Gemeente Leiderdorp/ Milieueducatief Centrum. De lezingen vinden vanaf 29 februari a.s. plaats op donderdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Sterrentuin (van Diepingenlaan 110, Leiderdorp). Het inschrijfgeld voor de gehele cyclus bedraagt Euro 115. De avonden zijn voor Euro 21 ook afzonderlijk te volgen.

In de bijgevoegde brief vindt u meer informatie over deze cyclus. Wij verzoeken u vriendelijk om dit initiatief onder de aandacht te brengen bij uw achterban.

Vriendelijke groet,

Emil Broesterhuizen
Voorzitter LVU

Ontdek meer over

Deel deze pagina