Fotowerkgroep “Natuurkiekers”

Wie zijn de Natuurkiekers?

Een groep enthousiaste IVN leden die ook actief zijn binnen andere werkgroepen van onze afdeling. Actief bij de vlinder en vogelwerkgroep om er een paar te noemen.

We bestaan sinds april 2015 en hebben een active kern. Deze active kern doet de coödinatie, maakt het jaarplan en zorgt dat onze beeldbank op en top werkt.  Onze naam vertelt precies wat we doen: we kieken in de natuur! Dit met het doel om dit op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen. De resultaten worden in de beeldbank opgeslagen met als doel dat IVN Alphen aan den Rijn hieruit kan putten. Ze worden gebruikt voor de sociale media, onze website en voor drukwerk. Vlinders, landschappen, wolkenluchten, planten, zoogdieren, de kleinste insecten.  Alles komt voorbij wat de natuur ons biedt

natuurkiekers

Een keer per maand komen wij bij elkaar in het bezoekerscentrum om de resultaten van onze  natuurfotografie te bespreken! Dit leidt tot vergroting van kennis en inzicht in zowel de natuur alsook onze fotografie. We plannen de komende gezamenlijke activiteit.

natuurkiekers

In ons jaarplan plannen we diverse excursies museum- of expositiebezoek  waarbij de natuur altijd centraal staat. We beschikken allemaal over goede apparatuur, zoals een spiegelreflex- of spiegelloze camera, en diverse lenstypes. Maar schroom niet om eens bij ons langs te komen als je alleen een compactcamera hebt.

natuurkiekers

Ook een avond of een fotosafari meemaken? Vul het contact fornulier in op onze website “https://natuurkiekers.nl/contact-met-ons en we nemen contact met je op!

Meer informatie op www.natuurkiekers.nl en facebook