Op excursie met een Natuurgids

 

IVN Aa en Hunze heeft 8 IVN natuurgidsen die veel boeiende informatie vertellen en laten zien tijdens een excursie.

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in natuurbeleving. Ze hebben kennis over de zoogdieren, reptielen, vogels, vlinders en insecten. Het gebruik van verschillende planten en inheemse bloemen. Ook de riviertjes de Aa en Hunze, het ontstaan van de beekdalen maar ook de heide, bos of veenlandschap. Teveel om hier op te noemen.

Hoe actief wilt u zijn 1 uur of 2 uur wandelen of heeft u voorkeur voor een bepaald gebied. Heeft u een familiedag of een bedrijfsuitje, ga dan samen met een van onze gidsen de natuur in. Dit is een heerlijke manier om lekker op te frissen. Gezonde energie en veel verassende weetjes of kennis opdoen in het Nationaal Park Drentsche Aa.

Korte indruk van de excursie gegeven door Charles Houx naar de Zeegse Duinen.

 

Excursie van 1 t/m 2 uur voor families of bedrijven. De kosten van onze Natuurgids zijn op aanvraag en komen volledig ten goede aan lezingen en natuuractiviteiten van onze vrijwilligers vereniging.

Voor meer info of een aanvraag stuur een Email naar info@ivnaaenhunze.nl met vermelding van uw telefoonnummer zodat u meteen teruggebeld wordt en ook graag de datum, tijd en het aantal personen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald gebied dan kunt u dit aangeven.Uiteraard bereiden onze gidsen zich goed voor om u en uw gezelschap een fijne natuurbeleving mee te geven.

 

IVN Aa en Hunze biedt elke maand een lezing of excursie aan. Via de link kunt u zien waar  de volgende activiteit is.