Vergaderen in de natuur

De Veldhoeve ligt in het hart van Drenthe, precies tussen Assen en Hoogeveen. Het is een aangename plek om te vergaderen in de natuur. Onze accommodatie ligt in een stille, groene omgeving. Er is een prachtige tuin waarin je buiten kunt vergaderen en bij slechtere weersomstandigheden kun je zelfs vergaderen in een heus binnenbos. Door je vergadering te combineren met ontspanning in een groene omgeving haal je het maximale uit jouw bijeenkomst.

Ruimten en faciliteiten

We hebben bij De Veldhoeve verschillende vergaderruimten:

Vergaderruimte voorhuis Veldhoeve Keuken BinnenBos Veldhoeve

Voor alle ruimten bieden we verschillende arrangementen:

Zaalhuur en gebruik van alle vergaderfaciliteiten (digibord, flipover, stiften, whiteboard) zijn inbegrepen bij deze arrangementen. Voor kleinere groepen of als er andere wensen zijn kunnen we een offerte op maat maken. We gebruiken voor de maaltijden zoveel mogelijk biologische producten, bijvoorbeeld uit onze eigen kas, moestuin en voedselbosje.

Trainings- en cursuslocatie

Ook voor het geven van een training of cursus is De Veldhoeve heel geschikt. Er is voldoende ruimte voor verschillende werkvormen. Zowel binnen als buiten kan er in groepjes gewerkt worden aan een opdracht.

Leslokaal Veldhoeve

Evenementenlocatie

Organiseer je een evenement met zowel een plenair gedeelte als verschillende workshops? Maak dan gebruik van onze hele locatie. Naast bovengenoemde vergaderruimtes, zijn er nog genoeg andere plekken om een workshop te geven, zoals in ons laboratorium. En met mooi weer zijn er buiten volop mogelijkheden. Ook de lunch kunnen we in de tuin verzorgen.

De voordelen van vergaderen bij De Veldhoeve op een rij

Informatie opvragen