Groepsaccommodatie

De Veldhoeve is een heerlijke locatie voor bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden of familie. Het ligt in het hart van Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen en is daardoor een ideale uitvalsbasis. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen door de natuur en karakteristieke dorpjes. Meer foto’s, informatie over beschikbaarheid en boeken: www.vakantieadressen.nl.

Goed toeven in en om de boerderij

De boerderij is van alle gemakken voorzien: een ruime keuken, voldoende slaapplaatsen en een grote recreatieve ruimte op de begane grond. Er is, indien gewenst, zelfs een kok aanwezig die de maaltijden kan verzorgen. Buiten kun je lekker struinen of bij elkaar zitten rondom een kampvuur. Er is veel ruimte om te voetballen, tafeltennissen, volleyballen of basketballen. Ook zijn er fietsen te huur, zodat je makkelijk de omgeving kunt verkennen. Vanaf de boerderij loop je zo het bos in, naar de Drentse heide of het sfeervolle museumdorp Orvelte.

Schuur Veldhoeve

Onbezorgd genieten

Wij willen dat je zoveel mogelijk geniet tijdens je verblijf in De Veldhoeve. Daarom denken we graag mee en kunnen we je van alles uit handen nemen. Zo kun je in onze boerderij ontbijten, lunchen, dineren of genieten van een heerlijke high tea. Ook kun je een lunchpakket bestellen voor als je lekker met elkaar een dag de omgeving gaat verkennen.

Veldhoeve Picknickplaats

Is het mooi weer en wil je met z’n allen barbecueën? Ook dat kunnen we voor je regelen, met kwaliteitsvlees van onze huisslager. We gebruiken voor de maaltijden zoveel mogelijk biologische producten, bijvoorbeeld uit onze eigen kas, moestuin en voedselbosje.

Uitstapjes

Door de ligging van De Veldhoeve zijn er veel uitstapjes in de omgeving mogelijk, zoals naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Museumdorp Orvelte. En iets verder, maar nog steeds binnen handbereik, vind je natuur van topkwaliteit in de Nationale Parken. En wat te denken van een bezoekje aan WILDLANDS Emmen? Voor elk wat wils!

 

Informatie opvragen