Teambuilding of bedrijfsuitje

Wil je een teambuildingsdag organiseren of wil je graag wat afwisseling in je vergaderdag met een leuke activiteit? Of is het gewoon tijd voor wat ontspanning met een leuk bedrijfsuitje? Ook dat kan bij De Veldhoeve. We bieden een aantal activiteiten standaard aan op of vlakbij onze locatie. Maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Door de vrije ligging van onze boerderij, met veel groen rondom en bos en heide op loopafstand, zijn veel activiteiten mogelijk. 

Veldhoeve Picknickplaats

Hole in one

Ontdek je golftalent op de 18-holes Pitch en Putt bij onze buren van Landal. Op deze baan zijn de afstanden tussen de holes een stuk kleiner, wat het spel toegankelijk maakt voor iedereen. Voor het spelen van Pitch & Putt Golf is géén golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Wil je dit uitje combineren met je bezoek aan De Veldhoeve, dan regelen we alles voor je.
Prijs per persoon: €14,50 (inclusief instructie en huur van materialen).

Ontdek Drenthe op de fiets

Met deze fietstocht van 12 kilometer ontdek je het prachtige Drentse landschap. Je krijgt van ons niet alleen de route mee, maar ook leuke opdrachten die je tijdens de tocht kunt doen. En natuurlijk kun je gebruikmaken van onze fietsen.
Prijs: €6,50

All you need is chocola!

Met deze workshop gaan jullie zelf chocola smelten, opspuiten en versieren. De chocolatier neemt jullie mee in het verhaal over het ontstaan van chocola en voorziet jullie van een heerlijk tussendoortje voor bij de koffie. Iedereen mag zijn of haar meesterwerk natuurlijk mee naar huis nemen.
Prijs: € 29,50 per persoon

Heide Orvelte

Rondje Drenthe overdag

Als je weet hoe en waar je moet kijken, kun je in het landschap de verhalen lezen van vroeger tot nu. Een gids van IVN neemt je mee op een reis langs deze verhalen, in de natuur rond De Veldhoeve. Van agrarisch industrieland via moerasbos met sporen van turfstekers naar veen, heide en zand. Met een beetje fantasie kun je je voorstellen hoe het was toen de jagers/verzamelaars hier rondzwierven en hoe de eerste boeren leefden. Kan je de invloed van de mens op het landschap terugzien? Ga mee op reis om deze verhalen te ontdekken! Prijs: offerte op maat, afhankelijk van tijdsduur en specifieke wensen

 

Informatie opvragen