Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit midden in de natuur? Kom naar De Veldhoeve in Orvelte en ontdek het prachtige Drentse landschap, even weg van alle drukte. Geniet van de rust en de natuur, terwijl je  nieuwe avonturen beleeft. Tijdens dit bedrijfsuitje word je verrast door en leer je over de prachtige natuur, maar er is natuurlijk ook voldoende ruimte om elkaar op een informele manier beter te leren kennen.

Het programma

Een bedrijfsuitje bij De Veldhoeve bestaat uit een natuurwandeling, aangevuld met een waadpaksafari en een bezoek aan monumentendorp Orvelte. Tijdens de natuurwandeling dwaal je gedurende 1 uur met een ervaren gids door het Drentse landschap; door het bos en over heidevelden. Het programma wordt onderweg aangevuld met een waadpaksafari van ongeveer 1 uur. Met z’n allen worden jullie in waadpakken gehesen om vervolgens in de Orvelterstroom op zoek te gaan naar de geelgerande watertor en de waterschorpioen.
Wil je na het programma nog even nagenieten, onder het genot van een hapje of drankje? Bij De Veldhoeve zijn diverse arrangementen mogelijk, van een lunch tot een buffet en alles daartussenin. Graag bespreken we samen jullie wensen.
Het bedrijfsuitje is ook goed te combineren met een vergaderarrangement in de ochtend of middag.

Kosten

De kosten voor het 2,5 uur programma  zijn €34,95 per persoon. Hiermee steun je als organisatie het werk van de Natuurschool. De IVN Natuurschool laat leerlingen ervaren hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is en organiseert hiervoor schoolreisjes en excursies voor kinderen in de noordelijke provincies.
Neem contact op voor meer informatie