Wat zit er in het pakket?

In het Tuiny Poel pakket zit alles wat je nodig hebt om een tuinpoel van 2 m2 aan te leggen, behalve het tuingereedschap. En je hoeft het niet alleen te doen. Via de aanleginstructie leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de poel aanlegt en hoe je deze moet onderhouden.

Het pakket bestaat uit:

  • Een inheemse mix van moeras- en ondergedoken waterplanten. Per plantenpakket verschilt de samenstelling. Bij het pakket ontvang je een plantenlijst waarop precies staat welke planten in het pakket zitten.
  • Tuiny Poel Aanleginstructie; deze instructie wordt ook per e-mail toegestuurd.
  • Toegang tot de Tuiny Poel e-learning

Wil je een Tuiny Poel? Bestellen kan via deze pagina. Na bestelling in de IVN Webwinkel ontvang je na 10 werkdagen het Tuiny Poel plantenpakket via Cruydt-Hoeck. Indien je ook via de IVN webshop de vijverfolie besteld ontvang je deze na 7 werkdagen. Zo heb je de tijd een gat te graven, het folie eerst te plaatsen, de poel te vullen met water en tot slot de planten te plaatsen.

Let op: Tuingereedschap zit niet in het pakket. Vijverfolie koop je eenvoudig via onze webshop. Deze Tuiny Poel folie is speciaal gemaakt voor ons Tuiny Poel pakket van 2m2. Het is een PVC folie, hiervoor hebben we gekozen omdat EPDM folie geen levergarantie heeft. Wil je een grotere poel of een EPDM folie? Bestel dan zelf folie en bestel eventueel meerdere Tuiny Poel plantpakketten. Heb je nog een folie of wil je een andere folie? Dan kun je deze ook zelf bestellen. Grind en vijvermandjes zitten ook niet in het pakket. Deze zijn niet persé nodig maar wel aan te raden om ook nog aan te schaffen. Veel plezier met je Tuiny Poel!

NPI Vijverfolie: Deze vijverfolies zijn milieuvriendelijk en met een lage emissie geproduceerd. Ze kunnen worden verwerkt zonder agressieve chemische oplosmiddelen en bevatten geen zware metalen. Daarnaast blijven deze folies extra lang in gebruik voordat deze in de afvalketen terecht komen. Vervolgens zijn deze vijverfolies gemakkelijk recyclebaar.