Partners

 

RavonRavon is dé kennisorganisatie voor reptielen, amfibieën en vissen. Ze richten zich op advies, onderzoek en bescherming, en dit doen ze samen met vrijwilligers en donateurs.

 

Cruydt HoeckCruydt-Hoeck is kweker en leverancier van inheemse wildeplantenzaden en ecologisch passende bloemenweidemengsels. Ze geven praktisch en ecologisch advies voor het creëren van succesvolle bloemenweides.

 

asn logoIVN Natuureducatie en ASN Bank werken samen in een meerjarig partnership. Via het thema 'Natuur in de Buurt' van IVN werkt ASN Bank mee aan onder andere de doorontwikkeling van Tiny Forests, Tuiny Forests en natuurinclusief bouwen. Met bewoners en gemeenten zorgen we voor een groene, gezonde en sociale buurt. Samen laten we méér mensen méér natuur in hun hart sluiten.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengtPrins Bernhard Cultuurfonds mensen, werelden en ideeën samen om cultuur te laten leven.
Dankzij beurzen, fondsen, expertise, prijzen en opdrachten ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden.