Overig

Gezocht: Inspirerende trainers voor natuurlijke lessen in primair onderwijs

Groene Revolutie Zuid-Holland 3 november 2023

Wil jij kinderen in contact brengen met de natuur? Heb je de flexibiliteit om naast je huidige baan regelmatig beschikbaar te zijn om leerkrachten te trainen in Zuid-Holland en Zeeland? Wil je jezelf ontwikkelen als trainer en anderen begeleiden, variërend van leerkrachten tot horeca-eigenaren? Meld je dan aan voor de IVN Flexpool! Solliciteren kan t/m 3 december. Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? geef je dan op voor het online vragenuurtje op 27 november om 19.30 uur.

De IVN Flexpool bestaat uit een enthousiaste groep inspirerende trainers die andere professionals willen trainen, variërend van leerkrachten tot horeca-eigenaren. Op dit moment zoeken we trainers voor het thema Kind en Natuur, die leerkrachten willen trainen en gastlessen aan kinderen willen geven in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Denk daarbij aan buitenlestrainingen voor docenten en gastlessen over Tiny Forests aan leerlingen.

Als trainer werk je op zzp-basis met ons samen en maak je deel uit van ons team van trainers, waar duurzame samenwerking centraal staat. Je wordt opgeleid tijdens een train-de-trainer bijeenkomst en blijft up-to-date met een jaarlijkse bijeenkomst die bol staat van inspiratie en uitwisseling met andere flexpool trainers.

Bekijk de vacature

Online informatiesessie

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Meld je dan hieronder aan voor het online vragenuurtje dat plaatsvindt op maandag 27 november om 19.30 uur.

Meteen solliciteren

Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier. Solliciteren kan tot en met 3 december 2023.

 

Ontdek meer over

Deel deze pagina