Beleef magische herfstavonturen

Groningen 18 oktober 2023

De betoverende tijd van paddenstoelen, karakteristieke bomen en kleurrijke taferelen is aangebroken. Het is herfst! We nodigen je uit om op ontdekking te gaan met onze gratis online herfstbundel die je helpt om alles over dit prachtige seizoen te weten te komen.

Bundel aan natuurinspiratie

Wil je egels een beschut plekje geven? Jouw kennis over de natuur testen met een IVN quiz? Of weten welke paddenstoelen je ziet? Met de herfstmaterialen en leuke activiteiten van IVN Natuureducatie kan je direct op pad! Met onze zoekkaarten weet je waar je moet kijken. Daarnaast bieden we leuke weetjes en tips om te ontspannen in de natuur, meer te leren en zo de herfst optimaal te beleven. Vul het formulier in en ontvang de bundel direct gratis in je mailbox.

Download de herfstbundel

Paddenstoelenexcursie met IVN-Gids

De prachtvlamhoed, parelstuifzwam en de bekende vliegenzwam: de herfst brengt een overvloed aan paddenstoelen met zich mee. Ga dit seizoen op pad met een IVN-gids, op zoek naar de verschillende soorten schimmels en paddenstoelen die in jouw omgeving te vinden zijn. Ook leuk om tijdens de herfstvakantie te doen!

Bekijk alle herfstactiviteiten in Groningen

Deel deze pagina