Gastheer van het Landschap in Brummen

Gastheer van het Landschap in Brummen

Gelderland 1 december 2022

Ben jij horeca- of recreatie ondernemer in gemeente Brummen en wil je meer weten over de prachtige omgeving waarin jij gastheer bent? Doe dan mee aan het programma IVN Gastheer-vrouw van het Landschap dat in het voorjaar van 2023 start in Brummen!

Versterk de beleving van je gasten!

Brummen ligt in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Veelzijdigheid kenmerkt het buitengebied: prachtige natuur,  grote biodiversiteit en historische landgoederen. Brummen heeft een omgeving om trots op te zijn!
Tijdens de cursus Gastheer-vrouw van het Landschap verdiep je je, samen met andere ondernemers uit Brummen in de flora en fauna, cultuurhistorische waarden, recreatieve mogelijkheden en andere bijzondere parels van deze streek. Als gastvrouw of –heer leer je over het landschapsverhaal van Brummen en hoe je recreanten kunt enthousiasmeren voor de streek.

Wanneer?

Het programma bestaat uit 5 bijeenkomsten in totaal, waarvan 3 dagdelen theorie, 1 dagexcursie en 1 terugkomdag. De cursusdagen zijn als volgt:

•    Dinsdag 14 februari (13.00-17.00 uur)
•    Dinsdag 7 maart (13.00-17.00 uur)
•    Dinsdag 21 maart (13.00-17.00 uur)
•    Dinsdag 4 april (10.00- 17.00 uur)

De terugkomdag vindt plaats in het najaar van 2023, de datum volgt later.  

Aanmelden?

Om deel te nemen aan het programma Gastheer van het Landschap vragen wij een eigen bijdrage van €50,- per persoon. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven is op dit moment niet mogelijk. 
 

Kijk voor uitgebreide informatie in Uitnodiging Gastheren van het Landschap Brummen. Per deelnemend bedrijf kunnen maximaal 2 medewerkers zich inschrijven.
De cursus IVN Gastheer-vrouw van het Landschap wordt georganiseerd door IVN Gelderland in samenwerking met Landschapsnetwerk Brummen, IVN Eerbeek en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Brummen en Veluwe op 1.

Deel deze pagina