Groen Flevoland Festival een bedankje voor alle vrijwilligers

Groen Flevoland Festival een bedankje voor alle vrijwilligers

Flevoland 11 oktober 2022

Om hun groene vrijwilligers te bedanken, organiseren de groene organisaties in Flevoland vanaf vrijdag 7 oktober t/m zondag 16 oktober het Groen Flevoland Festival. Een week vol leuke activiteiten op verschillende locaties. Zo kunnen de vrijwilliger deelnemen aan excursies, lezingen en workshops.

“Groen vrijwilligerswerk is voor ons van onschatbare waarde” vertelt één van de organisatoren. “Onze vrijwilligers maken Flevoland mooier. Als dank voor alle inzet organiseren we daarom deze week. Alle vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging in hun mail gekregen.”
Voor elke (groene) interesse van de vrijwilligers is er wel een activiteit: struinen met de gids door de Stille Kern in het Horsterwold, een workshop storytelling, van alles ontdekken over de ringslang in Flevoland tijdens het keren van een broeihoop, druiven plukken op een biologische wijnboerderij, een workshop over de natuurinclusieve samenleving, op diverse locaties op zoek naar de bever en andere bewoners van Flevoland met een boswachter, zelf touw maken van brandnetels of een lezing over natuurvijvers. Keus genoeg.

Het Groen Flevoland Festival wordt georganiseerd door  het Flevo-landschap, IVN Flevoland,  Landschapsbeheer Flevoland, Natuur- en Milieufederatie Flevoland, Natuurmonumenten Flevoland, provincie Flevoland en Stad & Natuur.

 

IVN organiseert woensdag 19.30 uur de workshop storytelling en donderdag 19.30 uur  een social media workshop. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Deel deze pagina