Routebeschrijving kantoor IVN Utrecht

De provinciale vestiging van IVN Utrecht is gevestigd aan de Kanaalweg 19H in Utrecht, op de begane grond van het Gebouw C4.

Met het OV

Vanaf station Utrecht Centraal kun je op het busplein Jaarbeurszijde de buslijnen 64, 65 en 66 nemen of op het busplein Centrumzijde de lijnen 47 en 74. Stap uit bij halte Europaplein.

Steek gelijk bij de stoplichten bij de bushalte de straat over, richting de Cool Blue electronicazaak. Loop linksom achter het flatgebouw langs. Je houdt de Praxis aan je linkerhand. Je loopt nu langs een hekwerk met een deur naar een parkeerterrein aan je linkerhand. Ga door de deur en steek schuin naar rechts het parkeerterrein over. Ga vervolgens rechts en links en vervolg deze straat tot het einde. Het gebouw C4 is het laatste gebouw op het kantorenterrein.

Met de auto

Neem op de rotonde van het Europaplein de afslag richting het centrum/de Praxis. Ga rechtsaf de ventweg op en sla voor de ingang van de Praxis rechtsaf en laat je - met een bocht naar links - om de flatgebouwen leiden naar het kanaal. Sla bij het water linksaf en ga bij de de tweede afslag linksaf het bedrijventerrein op. Ga op het terrein vervolgens rechts. Het gebouw C4 is het laatste gebouw op de straat.

Routebeschrijving naar IVN Utrecht