Lid worden

Lid of donateur van IVN Zuidwest Veluwezoom worden?


IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid is een landelijke vereniging van vrijwilligers, die bijdraagt aan een duurzame, groene leefomgeving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap. De vereniging kent 170 afdelingen, waaronder de afdeling Zuidwest Veluwezoom. Deze is actief in Wageningen, Renkum, Heelsum, Doorwerth, Oosterbeek, Heveadorp en Wolfheze.

Steun het werk van IVN Zuidwest Veluwezoom door lid of donateur te worden 
De minimumdonatie bedraagt €10,- per jaar; je ontvangt dan tweemaal per jaar het afdelingsblad "De Zuidwester" waardoor je op de hoogte blijft van onze activiteiten.
Voor leden is de minimumbijdrage €16,-; zij ontvangen tevens de uitgave "Mens en Natuur" van de landelijke vereniging (prijspeil 2016). De minimumbijdrage voor een lid + huisgenootlid bedraagt € 24,- per jaar.

Aanmelden kan door een email te sturen naar wim.chardon@gmail.com met naam, adres en telefoonnummer en aan te geven of je lid, lid + huisgenootlid (+ naam) of donateur wilt worden. De gegevens kunnen ook worden gestuurd naar Wim Chardon, Groenendaalseweg 4, 6871 CP Renkum. Het opzeggen van lidmaatschap of donateurschap kan langs dezelfde weg, of telefonisch via 0317-319490, na 19 uur.

Geen lid of donateur worden, maar toch IVN steunen?
Of ben je al lid, en wil je een extra gift geven? Dan zijn we heel blij met een extra bijdrage. 

Girorekening: NL39 INGB 0000 805291 t.n.v. IVN-afdeling Zuidwest Veluwezoom