Routes

IVN Vecht en Plassengebied is gestart met het ontwikkelen van een aantal wandel en fietsroutes voor de IVN Route app voor de smartphone. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Ook het downloaden van de routes is gratis.

► Beschikbare routes

In de IVN Route app staan meer dan 100 prachtige wandel en fietsroutes door heel Nederland waarvan twee in ons gebied; de wandelroute door de Utrechtse nieuwbouwwijk Leidse Rijn (9,5 km) en het Bert Bospad (3,7 km) in Maarssen.

► Project Audiotour Ridderhofstad Gunterstein

Rond Ridderhofstad Gunterstein in Breukelen ligt een fraai landgoed met bos en weide. Het hele jaar door de mooite waard om te bezoeken. In deze audiotoer laat onze IVN Natuurgids Marijke Zoetelief je kennis maken met het landgoed. Vrijdag 19 juni 2020 komt de definitieve versie van deze IVN natuurtocht live, maar nu kun je in de app al met de testversie aan de wandel. Contactpersoon van dit project is Richard Tukker.

► Werkgroep Audiotours

Voor het ontwikkelen van nieuwe routes door Utrecht en de Vechtstreek is de Werkgroep Audiotours opgericht, deze gaat op zoek naar fondsen en andere middelen om nieuwe route ontwikkelprojecten te kunnen opstarten. 
Contactpersoon: Richard Tukker.