Gezond Natuur Wandelen Landsmeer en Oostzaan in het Twiske

Gezond Natuur Wandelen Landsmeer en Oostzaan in Het Twiske

Doel: Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, één keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo.

Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er bovendien altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie.

Er is nog plek voor mensen die samen met andere vrijwilligers op regelmatige basis een wandelgroep begeleiden.

Startlocatie voor Landsmeer is zorgboerderij De Marsen in Het Twiske, Pikpotweg 1, 1121 HZ Landsmeer. Elke 2de en 4de woensdagochtend van de maand wordt daar om 10 uur gestart.

Startlocatie voor Oostzaan Tennisclub ‘t Twiske, Twiskeweg 99, 1511 BW Oostzaan en van daaruit Het Twiske in. Elke maandagochtend wordt daar om 10.00 uur met een wandeling gestart en iedere dinsdagochtend voor wandelaars met een rollator.

Begeleiden
Wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Wilt u op regelmatige en vrijwillige basis samen met andere vrijwilligers de wandelaars begeleiden? Geef u dan op! U kunt wekelijks als begeleider meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee begeleiders. Nieuwe begeleiders krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO cursus aangeboden.

Interesse?
Wilt u meer informatie of begeleider worden? Bezoek dan de website: www.gezondnatuurwandelen.nl.

“Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de wijk!”

Vanaf 24 april 2024 - 10:00

Ontdek meer over

Deel deze pagina