Mini Excursies

25 jaar IVN Rooi

Dit jaar bestaat IVN Rooi 25 jaar, dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We vieren het niet op één speciale dag, maar het hele jaar door in de vorm van “Mini-excursies”. Centraal staat daarbij de gedeelde interesse in een specifiek thema of bijzondere plek. Bij voldoende interesse in een mini-excursie krijgt de organiserende gids bericht van wie er graag mee zou willen. Er kan vervolgens in overleg een datum geprikt worden. Sommige excursies vergen mogelijk wat meer inhoudelijke organisatie, zeker als je bijvoorbeeld op pad wilt met een specialist of naar een bijzondere plek. Het is zeker geen statische lijst. Heb je zelf een idee voor een thema of wil je zelf een mini-excursie organiseren, laat dit dan ook even weten via het onderstaande formulier.

Hieronder een lijst met ideeën, je kunt aanklikken wat je leuk lijkt, je ziet dan ook of er al meer belangstelling voor is. Je kunt meerdere activiteiten kiezen.

 

Om te weten wie waar belangstelling voor heeft, hieronder graag nog een keer de nummers van de Mini-Excursies invullen en hoe je bij voorkeur te bereiken bent.

Naam
Vul je telefoonnummer of mailadres in.
Welke dagdelen komen zo-wie-zo niet uit?
We proberen uiteraard altijd in overleg een datum te prikken die iedereen goed uitkomt. In de praktijk blijkt dit toch wel een uitdaging. Als je aangeeft op welke dagdelen je zo-wie-zo niet kunt kan de organisator daar vast rekening mee houden.

 

Stand van Zaken:

Geweest:

In Voorbereiding:

Organisator gezocht!

 

 

Formulier voor gids die Mini-Excursie wil organiseren >>