Publieksexcursies

Publieksexcursies zijn niet weg te denken uit ons programma. Gemiddeld tweemaal per maand organiseren wij een wandeling en soms ook een fietstocht. Tijdens deze wandelingen en fietstochten gaat u samen met IVN-gidsen op zoek naar leuke en boeiende dingen in de natuur. Ook vertellen de gidsen over de cultuurhistorie en het landschap.

Meestal op de eerste maandag van een maand is de zogenaamde “maandagmorgenwandeling”. Tijdens deze wandelingen die ongeveer twee en een half uur duren wordt in de meeste gevallen een koffiestop gemaakt. Inlichtingen maandagmorgenwandelingen:
E-mail:mamo@ivnoostveluwezoom.nl

De overige wandelingen en fietstochten zijn vrijwel altijd in het weekend en duren ongeveer twee uur. Inlichtingen overige wandelingen/fietstochten:
e-mail:excursies@ivnoostveluwezoom.nl

Onze wandelingen gaan door, behalve als het niet veilig is buiten te lopen in verband met gladheid, storm, onweer en regionaal weeralarm.

Wandeling aanvragen?
Bedrijven of groepen kunnen ook wandelingen aanvragen in het buitengebied. Een leuk idee voor wie wat te vieren heeft. Op de pagina aangevraagde wandelingen een overzicht van de mogelijkheden.
Aanvragen van een wandeling:
E-mail: excursies@ivnoostveluwezoom.nl