Welkom in het symbioceen

Samen met de Bibliotheek Veluwezoom verzorgt onze IVN werkgroep Duurzame Veluwezoom op 1 en 6 juni een thema avond over het Symbioceen. Het tijdperk waarin we leren van de natuur en technologie en natuur met elkaar samenwerken. Dit als antwoord op het Antropoceen waarin we nu leven en waarin de mensheid een onuitwisbare stempel op de ontwikkeling van de aarde drukt.

Centraal staat de Tegenlicht documentaire ‘Welkom in het Symbioceen’. Na het bekijken vindt een gesprek plaats met documentairemaker en wetenschapsjournalist, Rob van Hattum over de inzet van natuurlijke intelligentie versus kunstmatige intelligentie.

Dit wordt gevolgd door een discussie met en tussen de aanwezigen over deze voors- en tegens. De stellingen voor de discussie worden ingeleid door  student Informatica Sjoerd Gereads en Larenstein student ecologie, IVN gids Jochem Macaré.

De avonden vinden plaats in Bibliotheek de Klipper in Oosterbeek (1 juni) en in bibliotheek De Bundel in Dieren(6 juni). Hieronder is alleen Dieren vermeld. De aanvang is om 19.30 en de toegang is gratis. Aanmelden is gewenst. Dit kan via deze link. Hier vind je ook meer informatie.

06 juni 2023 - 19:30
Wanneer
dinsdag 06 juni 2023
19:30 tot 22:00
Waar
Bibliotheek Dieren
Ericaplein 5
6951CP Dieren
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina