Lid of donateur worden van IVN Oost-Veluwezoom

Hieronder kunt u zich opgeven op als lid of donateur van IVN Oost-Veluwezoom. U bent al donateur voor minimaal 12,50 euro per kalenderjaar. U ontvangt dan ook ons kwartaalblad Karwij.

Voor minimaal 20,- euro  bent u lid van onze afdeling (bij aanmelding na 1 juli betaalt u minimaal 10,- euro voor het lopende jaar). Naast ons kwartaalblad Karwij ontvangt u ook het landelijke IVN tijdschrift Mens en Natuur. Tevens ontvangt u onze maandelijkse-activiteiten-mail en kunt u actief worden in één van onze werkgroepen en / of deelnemen aan projecten.

U beeindigt uw lidmaatschap of donateursschap per mail of per brief aan het penningmeester van onze afdeling (vóór 1 december).

Op de vereniging IVN Oost-Veluwezoom is deze privacyverklaring van toepassing.

Geef hier het bedrag op dat u jaarlijks als lid of donateur aan IVN wilt geven, indien u meer wilt geven dan het minimum bedrag van 20,- respectievelijk 12,50 euro .
Geef hier uw naam in (eventueel ook met uw voornaam)
Postcode als 1234 AA
In het kader van de privacy-wetgeving is het noodzakelijk dat nieuw leden en donateurs akkoord gaan met het privacy-statement van IVN Oost-Veluwezoom. Zie link hierboven in groene vak.