Oldenzaal-Losser e.o.
Paddenstoelen
Op
zondag06okt201911:00

Op zoek naar Paddenstoelen 6 oktober

In het Hulsbeek met het IVN

Het is binnenkort weer oktober en dat is normaal gesproken dé maand van de paddenstoelen, tenminste: als er tegen die tijd voldoende regen is gevallen!Paddenstoelen houden nu eenmaal van vocht en pas dan zijn ze overal in het bos in grote getale te vinden. Op dit moment is het echter nog erg droog en staan er nog maar een paar soorten.

Maar.. we houden goede hoop!

Op zondag 6 oktober gaan wij er tijdens een excursie naar op zoek en dan zullen onze paddenstoelenkenners u hierover weer van alles vertellen!

En natuurlijk hebben wij ook weer aan de kinderen gedacht, want voor gezinnen met (kleine) kinderen is er een heuse paddenstoelensafari: een verkorte wandeling met onderweg een paddenstoelenbingo! Wie vindt de meeste soorten en heeft zijn paddenstoelenbingokaart het eerste vol? Spannend hoor!

Paddenstoelen

Het startpunt is achteraan op P4 aan de Bornsedijk (Outdoor Challange Park)Wij vertrekken om 11.00 uur en de excursie duurt ongeveer 2 uur.          Let op:                                                                                                                    Mocht de excursie echter i.v.m. de droogte op 6 oktober toch niet door kunnen gaan omdat er te weinig paddenstoelen zijn te vinden, dan zou deze eventueel naar een latere datum verplaatst kunnen worden.                             In dat geval zullen wij daar tijdig over berichten.

De kosten zijn € 2,00 per volwassene, kinderen mogen gratis mee.            Goed schoeisel is aan te raden.

 

 

Algemene informatie

zondag 6 oktober 2019 - 11:00
Locatie: 
Het Hulsbeek
P4 aan de Bornsedijk
Oldenzaal
Nederland
Extra Informatie: 

Goed schoeisel is aan te raden

Contactpersoon: 
Google Maps image