Audiotour wandeling langs gewone en bijzondere bomen in Park Oog in Al

Nieuwegein-IJsselstein e.o. 8 mei 2023

Startpunt: Landhuis in de Stad, middenin het park

Duur van de wandeling: ongeveer 1,5 uur

Vanaf half april 2023 is in Park Oog in Al de IVN-audiotour bomen beschikbaar via de landelijke IVN route-app. De bomenwandeling start in Park Oog in Al bij het Landhuis in de Stad en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij het Landhuis hangt een poster met een QR-code. Scan de QR-code en download de IVN route-app, kies je route en je wandeling kan beginnen.

Dat de audiotour gerealiseerd kon worden, is mede te danken aan De Handige Meeuwen voor een mooi sponsorbedrag, stemacteur Hester Marijnis voor het inspreken van alle teksten en Ellen van der Veer Creative voor de technische en creatieve ondersteuning.

Carin van der Veer woont al bijna haar hele leven in de wijk Oog in Al en komt al in park Oog in Al sinds haar peutertijd. Tijdens haar opleiding tot IVN-natuurgids groeide haar interesse voor bomen; gewone bomen die al eeuwen voorkomen in Nederland, maar ook bijzondere bomen (exoten) die pas de laatste eeuw in Nederland te vinden zijn. Samen met IVN Stadsnatuur vatte ze het plan op om een audiotour over bomen in Park Oog in Al te maken om zo haar passie voor bomen te delen.

Poster Audiotour bomen

Voor meer informatie of een interview kun je contact opnemen met:
Carin van der Veer
natuurgids bij IVN Vecht & Plassengebied
telefoon 06 36430607
e-mail: carin.vanderveer@outlook.com

Deel deze pagina