IVN Apeldoorn
Landschap
Op
zaterdag05nov202210:00

Natuurwerkdag in natuurpark Berg en Bos

Doe met IVN Apeldoorn mee aan de Natuurwerkdag!

Op zaterdag  november is het weer landelijke Natuurwerkdag. Dan steken meer dan 12.000 vrijwilligers, jong en oud, de handen uit de mouwen. Iedereen met een warm hart voor natuur en landschap kan een dagje meehelpen met het onderhoud van het landschap. IVN Apeldoorn heeft, samen met Accres, voor de zeventiende keer Natuurpark Berg & Bos als werklocatie. Alle hulp is welkom. De werkdag is van 10.00 tot 15.00 uur. Ervaring is niet nodig, wel zin om de handen uit de mouwen te steken. Help mee natuur en landschap te onderhouden en neem vrienden en/of familie mee. Meld je van tevoren aan op www.natuurwerkdag.nl.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het verwijderen van opslag en het terugsnoeien van struiken. Zorg zelf voor stevige schoenen of laarzen en kleren die vies mogen worden. De organisatie zorgt voor gereedschap, werkhandschoenen, koffie, thee en lunch.

Landschapsbeheer Nederland organiseert de Natuurwerkdag in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, De12landschappen en Scouting Nederland en wordt ondersteund door IVN Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN), KNNV vereniging voor veldbiologie, A Rocha en de ANWB.

De Natuurwerkdag wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.

Meer informatie bij:
Gerrian Tacoma, tel. 055-5340943 of via e-mail.

Algemene informatie

zaterdag 5 november 2022 - 10:00 tot 15:00
Locatie: 
Natuurpark Berg en Bos
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image