Feestelijke wandeling

Feestelijke wandeling

Heuvelrug en Kromme Rijn 28 juni 2021

Op zaterdag 5 juni werd het 40-jarig jubileum van onze afdeling gevierd op de Bunzing-route in Zeist. Zo’n 50 leden en donateurs hadden zich aangemeld en liepen langs verschillende gidsen. Zo was er aandacht voor paddenstoelen, vogels, de landgoederen, grassen, geur en bomen en viel het soms niet mee om binnen de 10 minuten te blijven. De gidsen kwamen uit alle gelederen van de afdeling; mensen van het eerste uur maar ook een gids uit de (ngo-)opleiding vertelden enthousiast hun verhaal.

Natuurlijk ontbrak een thee- en koffiestop met een prachtig én lekker gebakje niet. Voor veel van de deelnemers was het lang geleden dat ze elkaar hadden gezien. Daarnaast was het veelal voor het eerst dat er in (kleine) groepsvorm van de natuur genoten werd. Alle aanwezigen genoten zichtbaar van deze mogelijkheid en het vooruitzicht dat er richting zomer steeds meer kan.

Inmiddels staan de eerste excursies weer op het programma. We gaan er vanuit dat deze wandeling een kleine viering was en dat het jubileum in 2022 nog verder gevierd zal worden, voor leden maar ook voor andere geïnteresseerden.

Deel deze pagina