Vacatures op vrijwillige basis

Teamleden gevraagd
De IVN-afdeling De Ronde Venen & Uithoorn heeft ongeveer 330 leden en donateurs die zich door middel van werkgroepen, andere losse activiteiten en projecten richten op natuur- en milieueducatie in regio de Ronde Venen en Uithoorn. Door vrijwilligers worden allerlei cursussen, excursies, lezingen etc. georganiseerd, zie de activiteiten.

Samenwerken
Voor de uitvoering van deze activiteiten zijn de vrijwilligers regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Mensen met hart voor natuur en milieu die het leuk vinden om deel uit te maken van een enthousiast team. Zo lever je een bijdrage aan het goed functioneren van de werkgroep en andere samenwerkingsverbanden en bovenal aan het natuurlijke succes van de gehele IVN-afdeling!

Het bestuur en de onderstaande werkgroepen vragen teamleden.

  • Het bestuur

Het bestuur zoekt een nieuw bestuurslid. Leden die meedenken over het beleid en het doen en laten van onze afdeling of die helpen bij de organisatie van diverse activiteiten.
Informatie: Wil Ezendam, 06-21296258 of e-mail.

  • Werkgroep PR & communicatie

Bij de werkgroep PR & communicatie is het doel om meer en effectievere publiciteit te genereren en de in- en externe communicatie te optimaliseren. Er zijn verschillende vacatures voor PR-Natuurmensen. Communicatiegerichte belangstellenden melden zich bij Wil Ezendam, 06-21296258 of e-mail.

  • Werkgroephoofd Onderwijs

Het scholenproject op verzoek, is op het ogenblik zonder coördinator.
Het voortbestaan van activiteiten die op de jeugd zijn gericht, is zeer belangrijk. Daarom is de werkgroep op zoek naar personen die de organisatorische taken rondom deze activiteiten op zich willen nemen.
Informatie: Wil Ezendam, 06-21296258 of e-mail.

  • Werkgroep PR & communicatie

Wie wil onze IVN stand een aantal keren per jaar beheren samen met andere IVNers.
Op onze IVN site kan je onder de werkgroep PR en communicatie lezen. onderdeel IVN stand, waar de stand zoal uit bestaat. Al dit materiaal staat in onze IVN kast in de Woudreus.
Doel van deze IVN activiteit is: mensen inspireren deel te laten nemen aan onze natuuractiviteiten. Deze activiteiten bekend maken onder een groter aantal mensen dan nu het geval is.
We maken PR op de stand voor onze vereniging op allerlei manieren: Via een thema, gebaseerd op de activiteiten die we zoal doen: Wandelingen, jeugdactiviteiten (kabouter kwebbel), de Veenmollen, vogelcursussen, lezingen, fietstochten, etc.
Het is leuk om iedere keer een ander item te bedenken of een actie/spel zodat mensen bij je stand blijven staan en zich gaan verdiepen in onze natuuractiviteiten. Verder delen we onze activiteitenboekjes uit, tonen natuurzoekkaarten, scharrelkidszoekkaarten en bomenboekjes.
Spreekt dit je aan? En wordt je nieuwsgierig? Neem dan contact op met Willeke Rotteveel, 06-22638676 of mail.

Naar Over ons