Lid worden

Jij bent welkom!
IVN De Ronde Venen & Uithoorn zoekt vrijwilligers voor alle werkgroepen en andere activiteiten. Mensen die graag actief zijn met andere natuur-liefhebbers. Voel je thuis in een vereniging van mensen die persoonlijke kennis en beleving van de natuur graag overdragen aan anderen.

Lid of donateur
Spreekt IVN je aan en wil je meedoen aan de activiteiten? Meld je dan aan als lid. Liever geen lid? Word dan donateur! IVN draait bijna geheel op vrijwilligers. Maar naast de vrijwillige inzet worden ook kosten gemaakt. Daarom verwelkomen IVN’ers ook graag donateurs en mensen die een gift willen doen.

IVN-doel
Als lid of donateur draag je bij aan het doel van IVN. Mensen laten genieten en leren van de natuur en daarmee vervolgens het leven natuurlijk verrijken. Daarnaast wil IVN ook mensen laten nadenken over hun gedrag en daarmee motiveren tot milieubewust handelen.

RondUit
Leden en donateurs ontvangen 4 maal per jaar het afdelingsblad RondUit en hebben gratis toegang tot alle lezingen en excursies, tenzij anders vermeld. 

Aanmelden
Word lid of donateur van IVN-afdeling De Ronde Venen & Uithoorn en meld je aan via onderstaande gegevens of ga naar het aanmeldformulier.

IVN De Ronde Venen & Uithoorn
Adres

p.a. Pieter Joostenlaan 28a
3648 XR Wilnis

Telefoon 0297-261624
E-mail secretaris@ivn-drvu.nl

Minimale jaarbijdragen

Personen Bijdrage
Leden € 25,00
Huisgenoot/gezinslid €   7,50
Donateurs € 15,00
   
   

Bankrekeningnummer NL88 RABO 0126 9173 45 t.n.v.
IVN De Ronde Venen & Uithoorn te Mijdrecht.

Wijzigingen
Graag wijzigingen (zoals verhuizingen) tijdig doorgeven aan secretaris@ivn-drvu.nl Beëindiging van het lidmaatschap van de afdeling graag vóór 1 november van het lopende kalenderjaar.

Naar Over ons