IVN Winterwandelen

IVN Winterwandeling                 Winter wandelen
Tijdens de winter wandel je met de Winter Natuurwandeling onder begeleiding van een IVN Natuurgids door het plaatselijke landschap.
Op deze manier leer je dit landschap
en je eigen omgeving beter kennen.
De wandeling is ontspannen met soms een pittig accent en je wandelt zo'n 8-10 km. Elke wandeling heeft een thema over natuur of cultuur. Tijdens de koffiepauze vertelt de gids over dit thema.

Elke maand in het eerste en laatste kwartaal
Op elke derde zaterdag van de maanden januari, februari, maart en oktober, november, december kun je Winter Natuurwandelen. 
Iedere wandeling duurt ongeveer 3 uur en heeft een uitgestippelde route. 

Verzamelpunt
Elke wandeling start bij het verzamelpunt P van de Algemene Begraafplaats, Ringdijk 4, 3648 EB te Wilnis. Indien dit anders is, wordt dit vermeld in het persbericht voor de aankomende wandeling.

Communicatie
Volg de Winter Natuurwandelingen via de activiteiten en het activiteitenboekje Check het onderstaande wandeldata- en algemene overzicht. Download de WNW-flyer voor alle kerninformatie. Houd de lokale media in de gaten of benader bij vragen onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon
IVN-natuurgids Hans Tuinenburg, 06-18082328 

Impressie 
Krijg een indruk van deze wandeling tijdens de winter met
IVN Winterwandelen in beeld
 

Voor wandeldata 2020 zie de website  
Item IVN Winterwandelen Algemeen
Winterwandelen Iedere derde zaterdag van de maanden in het eerste en laatste kwartaal, naar uitgestippelde route
Activiteit Begeleiding door ervaren Natuurgidsen van IVN De Ronde Venen & Uithoorn. Open deelname en kosteloos, tenzij anders vermeld
Kleding/schoeisel Stem kleding af op het weer. Draag stevige schoenen die vies mogen worden 
Benodigdheden Verrekijker, eten en (warm) drinken
Auto Afhankelijk van de wandeling met de auto naar het verzamelpunt. Rijd zoveel mogelijk met elkaar mee. De kosten zijn in onderling overleg met de bestuurder (hoofdelijke omslag)
Afgelasting Bij slechte weersomstandigheden of uitvallen van gidsen wordt een activiteit afgelast. Circa 1-2 uur voor aanvang staat de afgelasting op de homepagina van de afdelingswebsite

Naar Andere activiteiten