PR

 

Wat doet de PR-werkgroep?

De werkgroep verzorgt alle publiciteit van IVN Asten-Someren. Daarbij maakt de werkgroep persberichten van activiteiten, reclamemateriaal als posters, etc.

Ook beheert de werkgroep de website van de vereniging, werkt ze mee aan het maandblad De Schreever en geeft ze maandelijks een nieuwsbrief uit.

Communicatie met de werkgroep loopt via pr@ivnastensomeren.nl. Wilt u rechtstreeks een mailtje sturen naar de webbeheerder, dan kan via webmaster.asten.someren@ivn.nl.

In Asten en Someren kunt u onze activiteiten op de website van omroep Siris bekijken.

Vragen van de pers

Journalisten met vragen over het standpunt van de IVN-afdeling over de plaatselijke natuur- en milieusituatie, of over publieksactiviteiten kunnen contact opnemen via  pr@ivnastensomeren.nl

Voor vragen over het standpunt van het landelijke IVN kan gebeld worden met het landelijk bureau op telefoonnummer 020 – 622 81 15.

Hoe helpt de PR-werkgroep IVN-ers?

Publiciteit maken is een vak apart. Dat hoef je als organiserende werkgroep niet zelf te doen. De werkgroep PR kan persberichten en posters maken. Ook zet ze activiteiten in regionale weekbladen, op Siris, facebook en op internet (eigen website en landelijke IVN-activiteitenagenda).

Als organiserende werkgroep stuur je minimaal twee weken van te voren een bericht naar de PR. Voor het tijdig inschakelen van de PR-groep en voor de juistheid van de gegevens is de organiserende werkgroep verantwoordelijk.