Foto en filmwerkgroep

Zoveel moois in de natuur… een amateurfotograaf of-filmer kan daar niet zomaar aan voorbij lopen. Leden van de foto en filmwerkgroep maken dan ook talloze foto’s en films. De nadruk ligt op digitale fotografie. Maar het maken van films komt uiteraard ook aan de orde.

De leden bezoeken twee-maandelijks een natuurgebied om te fotograferen. Als regel vertrekt men vroeg in de ochtend vanaf verenigingsgebouw de Stulp om gebruik te kunnen maken van het ochtendlicht. Belangstellenden om mee te gaan kunnen mailen naar multimedia@ivnastensomeren.nl. De volgende zaterdagen zijn gepland: 16 maart, 11 mei, 13 juli, 14 september en 16 november.

Daarnaast verzorgt de werkgroep openbare avonden waar zowel eigen foto- als filmwerk als dat van derden wordt gepresenteerd aan een breder publiek. Dat leidt natuurlijk tot een uitwisseling van tips. Ook worden onderwerpen op het gebied van fotografie uitgediept. Denk daarbij aan het bewerken van foto’s of macro-fotografie. Andere activiteiten zijn het maken van fotoseries voor de andere werkgroepen binnen het IVN en het digitaliseren van dia’s. De werkgroep is bezig met een fotoarchief over de ontwikkeling van natuurgebieden in Asten en Someren.

Heb je interesse? Je bent van harte welkom om jouw foto’s te laten zien. Informeer bij Ad Brouwers naar de eerste komende bijeenkomst. Mocht je vaker willen komen, dan kan je lid worden van de IVN-afdeling Asten-Someren en de foto en filmwerkgroep en wordt je automatisch geïnformeerd over de activiteiten.

Voor meer informatie. Neem contact op met:

Ad Brouwers 0493 – 840 752 email