Bruine kiekendief

Vrijwilliger bij IVN Asten-Someren

Asten-Someren 31 januari 2023

Bij IVN staat de natuur en natuureducatie voorop. Vrijwilligers van velerlei pluimage werken hieraan mee. Veelal zijn het vacatures met een inspanning van hooguit 1-2 uurtjes in de maand. Voor de hierna vermelde activiteiten zoeken we nog mensen; wellicht iets voor U of wilt U meer informatie?

Stuur dan eens een mailtje naar info@ivnastensomeren.nl of neem contact op met een van onze bestuursleden.

OPSTELLER JEUGDPAGINA VOOR DE SCHREEVER

De redactie wil het ledenmagazine de Schreever uitbreiden met een jeugdpagina. Een pagina waarmee de jeugd op een haar aansprekende manier informatie vindt over de natuur om ons heen.
Bent U creatief en beschikt U over enige kennis van de natuur?

Dan is dit wellicht iets voor U!

LID CURSUSWERKGROEP

Het verzorgen van natuurcursussen is een kernactiviteit van IVN. De cursussen en workshops bestaan uit een mix van theorie, praktijk en excursies en betreffen natuur, landschap, klimaat en duurzaamheid. De uit 4 á 5 personen bestaande werkgroep plant en organiseert de cursussen, in overleg met de docenten die het lesgeven voor hun rekening nemen.

U hoeft dus zelf geen les te geven al kan het natuurlijk wel als U over bepaalde kennis beschikt.

Spreekt het U aan hieraan mee te werken of wilt U meer informatie? Reageer dan!

PODCAST MAKEN

Ben jij degene die het leuk vindt podcasts te maken? Dan kun je met je hobby bij IVN terecht!

Wij zoeken naar iemand die samen met ons mensen tijdens hun wandeling via een podcast van de natuur en de omgeving wil laten genieten. Wij weten alles van de natuur, jij weet er een podcast van te maken.

Voel je er iets voor hier samen iets moois van te maken?

Mocht je zelf al een podcast maken over de natuur, dan willen wij jou een podium bieden. Tenslotte is het een win-win situatie voor beide partijen.

Reageer dan of vraag om informatie.

Ontdek meer over

Deel deze pagina