Steenmarter Natuurfotografie

Fotowedstrijd – De beste foto’s in de maand maart

Asten-Someren 16 april 2023

De eerste maand van de wedstrijd voor inwoners van Asten, Someren en Deurne om de mooiste natuurfoto te maken zit erop. Uit de inzendingen heeft de jury -rekening houdend met de criteria’s- de drie beste foto’s gekozen. Deze foto’s dingen mee naar de eindoverwinning waarbij uit alle maandelijkse winnaars de allerbeste foto gekozen wordt.

In de categorie jeugd waren (nog) geen inzendingen.

In de categorie volwassenen zijn de winnaars:

  • Henriëtte Berkers uit Ommel , foto landschap met dubbele regenboog.
  • Bregje Nooijen uit Deurne, foto Peellandschap met regenboog
  • Marga Henselmans uit Ommel, foto Aa bij Behelp

 

Aan de wedstrijd zijn criteria ’s verbonden die de jury bij het beoordelen hanteert. Zo moeten de foto’s in 2023 zijn gemaakt en een invulling geven aan het thema van de wedstrijd “klimaat, water, natuur en de mens.” Het spreekt voor zich dat het op de beste manier en het meest creatief invulling geven aan het thema zwaar telt bij het beoordelen.

Bij de inzendingen bevonden zich uitstekende (natuur)foto’s die echter niet voldeden aan een criteria of geen of onvoldoende relatie hebben tot het thema van de wedstrijd. Deze foto’s zijn daarom helaas bij de beoordeling af moeten vallen.

Wij dagen alle fotografen uit ook voor de maand april met een creatieve invulling van het thema hun mooiste foto’s in te sturen naar foto@ivnastensomeren.nl

Ontdek meer over

Deel deze pagina