Gladde slang Amfibiën en reptielen

Cursus amfibieën en reptielen bijna VOL

Asten-Someren 8 mei 2023

Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. Verwacht wordt dat deze voor het einde van het weekend gevuld zijn, dus wees er nog snel bij. VOL=VOL

 

IVN Asten-Someren gaat starten met een korte cursus amfibieën/reptielen. Iedereen die meer wil weten over de fascinerende wereld van de inheemse reptielen en amfibieën kan zich inschrijven. Voorkennis is niet nodig. Docent en excursieleider is Domin Dalessi. Hij is bioloog, leraar, ras verteller en zeer deskundig op dit gebied. Hij is op dit ogenblik bezig met een promotieonderzoek naar de Gladde slang in De Peel. Dit weerhoudt hem er echter niet van om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over dit boeiende onderwerp.

De cursus bestaat uit 2 theorieavonden en één excursie. De lesavonden zullen plaatsvinden in het verenigingsgebouw “De Stulp” aan de Ostaderstraat 30 in Asten. De avonden beginnen om 20.00u en eindigen om 22.00u. De excursie is op zaterdagochtend van 9.30u tot ca 12.00u.

De data zijn als volgt:

woensdag 17-5-2023 lesavond

woensdag 24-5-2023 lesavond

zaterdag 3-6-2023 excursie

De kosten van voor de cursus bedragen €15,- per persoon voor leden van het IVN en €20,- voor niet-leden.

Aanmelden voor deze cursus kan door het invullen van een aanmeldformulier. In de bevestiging van uw aanmelding vind u ook de gegevens over de betaling.

Voor vragen kunt u contact opnemen met cursus@ivnastensomeren.nl of telefonisch via 06-38163610 (Jack Feijen).

Aanmeldformulier Cursus Amfibieën en reptielen

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de cursus Amfibieën en reptielen. Uw aanmelding is pas definitief als uw betaling is ontvangen. Indien zich meer dan 20 mensen hebben aangemeld dan vermelden wij dit op de website en kunt u zich eventueel aanmelden voor de reservelijst. Betaling is dan pas noodzakelijk indien u tot de cursus wordt toegelaten.

Adres(Vereist)
vast- of mobiel nummer
Bent u lid van het IVN?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek meer over

Deel deze pagina