Kikkerconcert IVN Laarbeek

IVN Laarbeek nodigt u van harte uit op zondagmiddag 4 juni van 12.00 tot 18.00 uur. De opening wordt verricht door oud-burgemeester van Laarbeek Hans Gilissen. Hij is voorzitter van de Raad van Toezicht van het landelijke IVN.

De toegang tot dit unieke evenement  is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De Bimd is gelegen aan de Beekseweg 3 te Aarle-Rixtel. Of u volgt de borden IVN Laarbeek.

De vrolijk kwakende kikkers in de poel van IVN natuurtuin de Bimd vormen traditiegetrouw het achtergrondkoor van een gezellig evenement: het Kikkerconcert. Ook dit jaar staan op de eerste zondag van juni de kraampjes met informatie over de vereniging en met creatieve en natuurlijke producten opgesteld. Op het podium zorgen drie groepen voor de muziek. Ambiance brengt Nederlandstalige luisterliedjes, Tuna  laat u genieten van het Spaanse temperament en Cairn o’Mhor betovert het publiek met Ierse volksmuziek. Kinderen kunnen zich op dit evenement op allerlei mogelijke manieren vermaken. Het prutten in de poel onder begeleiding van de waterwerkgroep is ieder jaar weer een succes. Of op ontdekking gaan op het vogelpad, bij de insectenmuur, de muizenruiter, de varenwand, de vleermuizenkelder en de egelschuilplaatsen. Zelf nestkastjes timmeren, vlechten met wilgen of je laten schminken. Er zijn poppenkastvoorstellingen en er wordt voorgelezen bij de vertelboom. Of ga op het blotevoetenpad de sensatie voelen van lopen op diverse soorten ondergrond. Ook een heel bijzondere ervaring voor volwassenen.

Deskundige gidsen van IVN Laarbeek verzorgen wandelingen, in de theeschenkerij  kunt u thee proeven. En natuurlijk is er weer een schitterende expositie van fotowerkgroep Kieknou. De leden van deze werkgroep winnen regelmatig landelijke prijzen.

Zwemles voor Poelkikkers
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina